Packa upp och Packa ner.

Publicerat 2013-04-23 18:29:00 | i kategori

Då är man blivit avsläppt av SJ på Norrköpings Centalstation, efter en väldigt  annorlunda dag mer om detta får ni veta i höst ;)
Hemma igen för att packa om väskan, och ner iden åker två, tre par Jeffrey Campbell, festkäder och naturligtvis kamerautrusningen.
För i morgon går färden till The Capital Of Sweden alltså min favoritstad Stockholm, kommer där möta upp min Partner in Crime , min Boss och en av mina allra bästa vänner, hennes otroliga liv kan ni läsa om på hennes proffsiga och välskrivna blogg.http://blogg.veckorevyn.com/fransson/
Stannar i Stockholm ett par dagar, hem en sväng på Fredag för att sedan åka tillbaka på Lördag, jag bara älskar SJ, en timme och tjugo minuter tar det att åka dom sexton milen med tåg, lagom tid att bläddra igen ELLE,checka mejlen eller bara mysa och kolla ut genom fönstret och dagdrömma.
Dagdrömma det finns det iaf inte tid med när jag har kommit upp till Stockholm, kommer bli galet roliga intensiva dygn, som jag kommer att berätta mer om lita senare.
Men en sak som vi kommer hinna med det är att gå till GLOBEN för att se våran allas JUSTIN BIEBER jag är väl
inte världens störtsta fan, men vem vet kanske jag kommer ut ifrån Globen som en äkta Beliber ;)
/Kram Nicole  
 
                                 Bilden är lånad ifrån justin bieber official website. 
Postat av: Smilla

Jag var på Justins konsert igår, med min Belieber kompis... Asså jag va ingen Belieber, men efter den galet bra showen och sjuuuuukt snygga Justin, gick jag nog ut som en Belieber.

Svar: Haha vad härligt Smilla, då kanske det finns hopp för mig oxå :)Kram
Nicole Olsson

2013-04-23 @ 20:24:59
Postat av: Anonym

det heter belieber för fan inte beliber

Svar: Hej AnonymJag svarar på båda dina kommentarer på en och samma gång.
Eftersom jag aldrig antagligen kommer bli en "Äkta Belieber" så tänkte jag vara lite skojig, så det var därför jag skrev Beliber!
Det var verkligen inte min mening att göra någon av er äkta Justin Bieber fans upprörda. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag gjorde någon upprörd.
Kram
Nicole Olsson

2013-04-24 @ 10:33:13
Postat av: Anonym

Om du kommer ut ur globen som en Beliber så kommer du kanske bli lite ensam, eller så försöker du starta en egen klan som försöker utrota alla beliebers! Vem vet vad som händer? Det återstår att se. Vi får väl hoppas på det bästa :)

2013-04-24 @ 10:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: