Göteborg Horse Show

Publicerat 2013-04-23 20:14:00 | i kategori Hästar

 
Ja i morgon är det dags för årets näst roligaste händelse i hästvärlden, Falsterbo är allt ett snäpp bättre enligt mig, men å andra sidan är faktiskt shoppingen bättre i Göteborg.
Det känns faktiskt väldigt konstigt att för första gången inte vara där, jag varit så länge jag minns, ibland har vi åkte med klubben SkogslottensRF över dagen ibland har vi stannat flera dagar och bott på hotell.
Alla minnen man har ifrån GHS, ett av dom man aldrig glömmer är när vi alla ifrån PonnyAkuten 2 var där tillsammans och singerade, SVT hade gjort en liten monter åt oss och räknade med att vi skulle stå där en 15minuter eller så, men oj oj det blev fullständig kaos mängder av människor trängdes för att få autografer SVT blev chockade att det kom sådana mängder med folk, oj vad skoj vi hade stod där hur länge som helst och skrev så pennorna glödde.
Alla ni som ska dit ha nu en helt underbart rolig helg med massor av spännande klasser och toppen shopping
Ni som vill kan ta bilder på vad ni har shoppat på GHS och berätta om vad det är, märken och dyligt så lägger jag upp bilderna här på Bloggen och länkar till din Blogg förstårs.

 
Jag vet inte om SVT har någon monter för årets PonnyAkuten 4, men även om dom inte har det så kommer ni iaf träffa dom flesta av PonnyAkutarna på GHS flera av dom står i olika montrar och många av dom kommer ni att träffa på under helgen.
Ha nu ännu en gång en riktigt fantastiskt rolig helg, det ska jag ha i Stockholm kan jag lova men mina tankar kommer allt vara på GHS imellanåt.
Ursäkta om det smyger in sig lite stavfel här och där, men det får ni försöka stå ut med :)
 
/Kram Nicole  
 
 
Postat av: Petra

Hoppas de blir kul : )

Svar: Tack snälla Petra :)Kram
Nicole Olsson

2013-04-23 @ 21:21:29
URL: http://petraelisabeths.blogg.se/
Postat av: Kaffehörnan

Vad rolig händelse, fina bilder

2013-04-24 @ 07:18:44
URL: http://www.kaffehornan.blogg.se
Postat av: Tyya

I was sesrluioy at DefCon 5 until I saw this post.

2013-08-01 @ 00:50:13
URL: http://uckelzav.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: