Jeffrey Campbell Fashion Collection Story

Publicerat 2013-04-09 20:39:00 | i kategori Mode

Just nu sitter jag och funderar på vilket av mina par som ska få vara modeller i nästa Jeffrey Campbell Collection part 4. Just nu kan jag ju bara fundera, eftersom förkylningen har satt sig på rösten så får filmen vänta tills rösten har kommit tillbaka. 
Jag får mängder av förfrågningar om mina Jeffrey, det känns nästan som folk tror att jag är återförsäljare av Jeffrey Campbell :) 
Allt ihopa började för ca två år sedan då jag upptäckte dom och tyckte att dom var så fruktansvärt fula och kunde inte förstå hur någon kunde gå omkring i elefantskor, men på något sätt kunde jag inte låta bli att titta på dom och på något märkligt vis blev dom bara snyggare och snyggare ju mera man såg dom.
Så då dröjde det inte länge fören jag beställde hem mitt allra första par, det var ett par Jeffrey Campbell Ramona Platform. 
Jag var verkligen super nervös över att dom inte skulle komma eftersom man beställer dom ifrån USA, men två dagar efter jag hade beställt och betalat ringde det på dörren och där stod budet med min allra första kartong ifrån Jeffrey Campbell. Sen var det kört, har man fått ett par måste man bara ha flera, för dom är bara så underbara. Och när man beställer ifrån USA så är priset ca en fjärdedel av vad det är här hemma i Sverige, och då inkluderar jag frakt och tax. 
Jag själv har 39 i skostorlek och beställer storlek 9 och dom sitter som gjutna utom Lita Spike som är utav någon märklig andledning lite större i storlekarna, så där kör jag på 8,5!
Opps nu blev det ett helt inlägg om min stora kärlek Jeffrey Campbell 
 
 
 / Kram Nicole 
Postat av: Anonym

Kan du inte göra ett inlägg när du säger vart du beställer de ifrån? :)

Svar: Det är bara att googla på Jeffrey Campbell så kommer det upp mängder av olika sidor.Jag själv har beställt ifrån många olika sidor, jag brukar googla Jeffrey Campbell Sale så ser man vart dom är billigast :)
Kram
Nicole Olsson

2013-04-09 @ 20:41:21
Postat av: Amanda

Hur många Jeffrey campbell skor har du? Alltså hur många par? Kram!

2013-05-12 @ 15:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: