Skogslottens Majpokal dag 3 i bilder, en riktig rysare!

Publicerat 2013-05-12 00:21:00 | i kategori Hästar

Godkvåll alla mina lovley reades där ute.
Herregud vilken dag en som rubriken lyder en riktig rysare, ja dagen har varit galet spännande.
Det började med den tredje och sista omgången av PonnyAllsvenskan Elit, alla är taggade till max, alla nerver, ja spänningen bara dallar i luften men det slutade men att Stora Wäsby FRK gick obesegrade ut som vinnare, vilken prestation, tre omgångar och vinna alla, det är faktiskt helt suveränt gjort, Vi alla Skogslottere önskar er verkligen ett stort lycka till i finalen på Strömsholm , jag hoppas jag är hemma då så jag kan åka dit och heja.
Det kommer faktiskt vara sista gången finalen i PonnyAllsvenkan går på Strömholm, nästa år ska den flyttas, men jag vet inte vart.
 
Sen var det dags för en spännandee MSV B, det var nu dom riktigt dags för dom riktigt rutinerade ekipagen att göra entre och kämpa om ett Globen gehäng och för att känna på banan innför dagen höjdpunkt MSV A bed.A:1a med kval till Falsterbo Mountain Horse  
Pony Cup, det är bara D-ponnyerna som får kvala om att åka till Falsterbo, men det var en kamp ibland C-ponnyerna höjden är ju nu uppe på 120cm, det var tre som nolla och gick till omhoppning och då åker bommarna upp till 125cm det slutade med att segern gick till Umeå, nämligen Josefine Bjur efter en spännande omhoppning.
 
Sen var det  D-ponnyernas tur inte nog med att det var kval till Falsterbo, Globenkval ,representanter för landslagsledningen var där för att kolla ekipagen så ni  kan tro att man kunde känna spänningen i luften.
Sjutton ekipage till start, bommarna ligger på 130cm , perfekta förhållanden, men håller nerverna? bommarna rullar ,men två ekipage lyckads med bedriften att hålla nollan, nämligen Antonia PettersonHäggström med sin Shu B Dee och Hugo Wilmark med "Skuggan" Prince of Shadows.
 Bommarnas höjd var nu uppe på 135cm och det är en höjd dom flesta inte rider på sina hästar, och nu är det ponnyer som hoppar, först ut Antonia som red en otroligt fin runda och satte nollan, Sen är det Hugos tur som för några minuter sen satte sin allra första nolla i MSV A, gjort sitt  SM kval och skulle nu ska kämpa om en plats i Falsterbo, två bommar rullade efter en otroligt fin runda på 135cm, så segrande ur denna galet spännande strid var fantasiska Antonia PettersonHäggström som nu är direkt kvalad till Falsterbo, ska bli så himmla roligt att stå där i sommar och heja på dig Antonia.
Oj förlåt att det blev ett  tre meter långt inlägg, men dagen har varit så spännade, och sen var det ju ryttarfest nu på kvällen men det berättar jag mer om i morgon :)

 
 Du får gärna använda er av mina bilder, men då måste ni uppge källan dvs mig nicoleolsson.se
                       Om du inte vill ha din bild här så mejla, så tar jag bort den direkt!
                                                        mejlanicole@hotmail.com
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postat av: zuzanna

Du är sjukt duktig på att fota ! Kram :)

2013-05-12 @ 09:14:41
URL: http://nattstad.se/teamiz
Postat av: Linnea

Åh, lilla Bellman! ;)

2013-05-12 @ 19:13:17
Postat av: Hej

Förlåt om jag är dryg/elak nu men... Vad är det för kamera du tar med egentligen? Det kan ju KNAPPAST vara någon bra med tanke på att dina bilder är oskarpa, har ingen kvalité och är suddiga lite var stans. Förlåt men detta är inget bra. Nybörjar kvalité.

Svar: Jag har aldrig utgett mig att vara sportfotograf, och som jag skrev i tidigare inlägg så är min utrustning inte till för sportfotografering. Det här fotograferar jag bara för min egen skull och om någon tycker bilderna är fina så får dom använda dom!
För jag vet själv hur roligt det är att få lite bilder när man rider även om dom kanske är lite oskapa här och där, så tycker man det är roligt att se bilder på sig själv och sin häst.
Nicole Olsson

2013-05-13 @ 20:03:47
Postat av: Katie

Jag tycker dina bilder är jätte fina :-)

Svar: Tack Katie :)
Nicole Olsson

2013-05-13 @ 21:53:28
URL: http://katieerebekah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: